21 april Roparun

NieuwsReacties uitgeschakeld voor 21 april Roparun

Tijdens het pinksterweekend vindt in Nederland de 32ste Roparun plaats. Dan loopt Team 065, samen met meer dan 200 andere hardloopteams, in 3 dagen en 2 nachten, een sponsor-estafetteloop van 550 km van Vliegbasis Twente naar de Coolsingel in Rotterdam.

Het geld dat met dit evenement wordt ingezameld, komt ten goede aan de palliatieve zorg van kankerpatiënten in heel Nederland. U kunt dan denken aan het verstrekken van partnerbedden in hospices en realiseren van acties van de Stichting Wensambulance, maar ook kleinere dingen, zoals Keppies (mutsjes voor mensen die door hun behandeling het haar verliezen).

Ook klas 2 van Houtens wil hier graag een steentje aan bijdragen in de vorm van een Roparun SponsorChallenge!

Op 21 april zal de sponsorloop plaatsvinden op de velden van Delta Sport. Om 13:00 uur zullen de leerlingen starten met hun ronde. Supporters voor de leerlingen zijn op die dag van harte welkom.

Alle leerlingen krijgen een sponsorformulier mee naar huis. De opbrengst gaat 100% naar ons goede doel, de Stichting Roparun. De leerlingen kunnen door iedereen gesponsord worden, voor een vast bedrag of een bedrag per ronde. U kunt zelf bepalen wat u, of opa en oma, of… willen sponsoren.

Met vriendelijke groeten, mede namens Roparun Team 065.
Mentoren leerjaar 2 Houtens

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie