Informatie ontwikkelingen coronavirus

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Informatie ontwikkelingen coronavirus

Houtens houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Ook op bestuursniveau wordt de situatie gemonitord en nauwlettend gevolgd. De school handelt volgens de maatregelen van het kabinet en de daaruit voortvloeiende beslissingen van het bestuur.

Als er nieuwe informatie is en/of maatregelen zijn, worden deze hier gepubliceerd. Hou deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Donderdag 25 februari 2021
Vanaf maart kunnen de scholen in het voortgezet onderwijs weer leerlingen op school ontvangen. Hoe dat er voor Houtens uit gaat zien is te lezen in deze brief.

Donderdag 14 januari 2021
Inmiddels is bekend dat de middelbare scholen langer gesloten blijven, de verlengde lockdown duurt in ieder geval tot en met zondag 7 februari 2021. Naar aanleiding van de verlenging van de lockdown is deze brief naar ouders/verzorgers en leerlingen gestuurd.

Dinsdag 15 december 2020
Leerlingen uit het vierde leerjaar en hun ouders/verzorgers ontvingen vandaag deze brief.

Maandag 14 december 2020
Leerlingen en hun ouders/verzorgers hebben een brief ontvangen over de schoolsluiting, kerstvakantie en online lesperiode.

Maandag 2 november 2020
Leerlingen en hun ouders/verzorgers hebben een brief ontvangen over maatregelen die genomen worden wanneer leerlingen geen mondkapje dragen conform de eerder gemaakte afspraken.

Vrijdag 16 oktober 2020
Op basis van de richtlijnen van het RIVM is een beslisboom ontwikkeld onder andere voor ouders van kinderen vanaf circa 12 jaar in het voortgezet onderwijs, die mogelijk coronaklachten hebben.

Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen. Volwassenen kunnen beoordelen of ze wel of niet naar het werk mogen. De beslisboom wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van nieuwe/vernieuwde regelgeving, de meest recente beslisboom is hier te bekijken.

Donderdag 15 oktober 2020
Vanaf maandag 26 oktober is het dragen van een mondkapje verplicht in de school. De leerlingen hebben daar vandaag een bericht over ontvangen.

Vrijdag 2 oktober 2020
Ouders hebben een brief ontvangen over het dragen van mondkapjes op school en over de luchtkwaliteit/ventilatie 
Informatie over luchtkwaliteit en mondkapjes

Zaterdag 26 september 2020
Op basis van de richtlijnen van het RIVM is een beslisboom ontwikkeld onder andere voor ouders van kinderen vanaf circa 12 jaar in het voortgezet onderwijs, die mogelijk coronaklachten hebben. Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen. Volwassenen kunnen beoordelen of je wel of niet naar het werk mag. De beslisboom wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van nieuwe/vernieuwde regelgeving.

Klik hier om de beslisboom te bekijken

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie