Informatie ontwikkelingen coronavirus

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Informatie ontwikkelingen coronavirus

Houtens houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Ook op bestuursniveau wordt de situatie gemonitord en nauwlettend gevolgd. De school handelt volgens de maatregelen van het kabinet en de daaruit voortvloeiende beslissingen van het bestuur.

Als er nieuwe informatie is en/of maatregelen zijn, worden deze hier gepubliceerd. Hou deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Vrijdag 16 oktober 2020
Op basis van de richtlijnen van het RIVM is een beslisboom ontwikkeld onder andere voor ouders van kinderen vanaf circa 12 jaar in het voortgezet onderwijs, die mogelijk coronaklachten hebben.

Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen. Volwassenen kunnen beoordelen of ze wel of niet naar het werk mogen. De beslisboom wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van nieuwe/vernieuwde regelgeving, de meest recente beslisboom is hier te bekijken.

Donderdag 15 oktober 2020
Vanaf maandag 26 oktober is het dragen van een mondkapje verplicht in de school. De leerlingen hebben daar vandaag een bericht over ontvangen.

Vrijdag 2 oktober 2020
Ouders hebben een brief ontvangen over het dragen van mondkapjes op school en over de luchtkwaliteit/ventilatie 
Informatie over luchtkwaliteit en mondkapjes

Zaterdag 26 september 2020
Op basis van de richtlijnen van het RIVM is een beslisboom ontwikkeld onder andere voor ouders van kinderen vanaf circa 12 jaar in het voortgezet onderwijs, die mogelijk coronaklachten hebben. Ouders kunnen dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen. Volwassenen kunnen beoordelen of je wel of niet naar het werk mag. De beslisboom wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van nieuwe/vernieuwde regelgeving.

Klik hier om de beslisboom te bekijken

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie