Company FunFair

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Company FunFair

Op maandag 17 en dinsdag 18 december wordt bij Houtens een spetterend festival georganiseerd: de Company FunFair markt. Voor jong en oud zal hier van alles te beleven zijn: van muziek en entertainment, tot (zelfgemaakte) producten, diensten en etenswaren. Zo zijn er naast lekkere hapjes en drankjes ook kraampjes waar je bijvoorbeeld bloemen of sieraden kunt kopen, je nagels kunt laten doen of een act wordt opgevoerd. Het bijzondere aan de markt is dat alle bedrijfjes door leerlingen worden gerund.

Het project
De markt is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags onderwijsproject over ondernemerschap. Doel van Company FunFair is leerlingen op een leuke en interactieve manier te laten ervaren wat er allemaal komt kijken bij ondernemen. Via allerlei interactieve opdrachten kunnen punten worden gescoord, die de plaats op de ranglijst bepalen. Een team enthousiaste studenten begeleidt de leerlingen in de klassen. www.companyfunfair.nl

De markt
Om ervoor te zorgen dat de FunFair Market een succes wordt, is het belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan de leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. U bent dan ook van harte welkom op dinsdag 18 december tussen 12:00 uur en 14:00 uur om de markt te bezoeken.Op de markt kan met muntjes worden betaald, welke met PIN en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie