Online informatieavond ouders/verzorgers en leerlingen groep 8

8 februari 2022 19:00 - 21:00

Kijk live mee naar de online informatieavond van Houtens.

Presentatie en panel

Vanaf 18:45 uur kun je via deze link inloggen op de online informatieavond. Om 19:00 uur zullen we starten met de algemene presentatie, deze zal tot ongeveer 19:45 uur duren. Aansluitend op de presentatie is er een leerlingenpanel dat live uitgezonden wordt vanuit school. Hier zullen onze leerlingen de vragen beantwoorden die in de chat gesteld worden. Het leerlingpanel zal tot 20:30 uur duren.

 

Vragen

Heb je vragen voor onze collega’s dan kun je die stellen in de VR-tour via deze link. Van 19:00 tot 21:00 uur zijn wij hier beschikbaar om te (video)bellen en chatten. Op deze manier kunnen we al jouw vragen persoonlijk beantwoorden.
Wanneer je in de VR-tour komt ziet je bovenaan het scherm de beschikbare collega’s. Door op een bolletje met foto te klikken kun je contact opnemen met deze persoon. Je kunt er dan voor kiezen om te videobellen, bellen of chatten door op één van de icoontjes te klikken.

Het gesprek kun je afsluiten door op het exit-knop te klikken rechtsonder in het scherm.

Heb je al een collega gesproken of met een collega gechat dan verdwijnen de bolletjes met foto’s om contact op te nemen. Heb je echter nog meer vragen of wil je graag iemand anders spreken is dat mogelijk door in het menu aan de linkerkant op de knop ‘start een gesprek’ te klikken.
Uiteraard kun je ook naar de VR-tour om onze school van binnen te bekijken en meer video’s te bekijken, navigeer door op de witte pijlen te klikken of via het menu aan de linkerkant.

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie