Thema-avond ouderpanel ’t Is hier geen hotel

16 april 2020 19:30

Thema-avond ’t Is hier geen hotel

Veel ouders van pubers slaken dit vertwijfeld en gefrustreerd uit als hun zoon of dochter weer eens een spoor van kledingstukken of etensresten achter zich gelaten hebben. Of van allebei. 

Op donderdag 16 april om 19.30 organiseert het ouderpanel van Houtens een thema-avond met de titel “t Is hier geen Hotel”

Het verhaal van Saskia Smith en Martine de Vente gaat vooral over de leuke kanten van pubers en over hoe je de relatie tussen jou en je kind bloeiend houdt. Zij geloven er namelijk in dat door met elkaar te communiceren je je kind (en jezelf) zonder al teveel kleerscheuren door de puberteit loodst.

Ze vertellen je niet hoe ouders moeten opvoeden maar we wel helpen pubers beter te leren kennen – op een grappige en originele manier met voorbeelden uit de praktijk.

In de tweede helft van het programma gaan ze met ouders in gesprek omdat een ander misschien wel, of andere, antwoorden en oplossingen heeft. En zo niet, ook goed. Dan is het troostend om te weten dat het overal hetzelfde is en fijn om samen te lachen en herkenning zoeken én vinden.

Zet 16 april vast in je agenda! De thema-avond vindt plaats in de aula van Houtens. Wil je alvast meer weten over ’t Is hier geen hotel? Kijk dan op www.tishiergeenhotel.nl. Voor vragen kun je mailen met ouderpanel@mijnhoutens.nl, via dit mailadres kun je je ook alvast aanmelden voor deze avond.

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie