Fietsersbond repareert fietsverlichting

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Fietsersbond repareert fietsverlichting

Zaterdag 16 oktober repareert Fietsersbond Houten fietsverlichting  op Het Rond

Nog even en de zomertijd is voorbij. Voor dat je het weet ga je in het donker naar school, werk en sport. Zet dan je licht aan! Zorg dat je genoeg ziet en dat je gezien wordt!

Doet je fietsverlichting het niet? De Fietsersbond Houten helpt je graag. Zaterdag 16 oktober repareren vrijwilligers op Het Rond je fietsverlichting. Kleine reparaties aan de verlichting zijn gratis; alleen de materiaalkosten moet je betalen.

Boete
Als je zonder fietsverlichting of reflectoren in het donker rijdt, riskeer je een stevige boete! Bij geen licht voor of achter is de boete € 55,-. Dat betaal je ook als je licht niet goed is. Dus bij knipperend licht, niet goed zichtbaar licht, of verkeerd vastgemaakt licht en licht van verkeerde kleur. Heb je geen trapper- of wielreflectoren of slechte rode reflectoren dan kan je een boete van € 35,- krijgen.

Laat je zien! Doe je licht aan! Met goede fietsverlichting kom je veilig en zonder boete thuis. De Fietsersbond Houten repareert fietsverlichting zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 16.00 uur op Het Rond. (N.B. Wij repareren alleen verlichting).

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie