Gratis schoolspullenpas van Stichting Leergeld Houten

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Gratis schoolspullenpas van Stichting Leergeld Houten

Zit jouw kind ná de zomervakantie op school? En wil jij in aanmerking komen voor een gratis schoolspullenpas waarmee je kind zelf de schoolspulletjes kunt shoppen? Stichting Leergeld Houten heeft een aantal schoolspullenpassen voor gezinnen met een U-pas of gezinnen die in een financieel lastige situatie zitten. Ook voor jouw kind op de basisschool (€25) of op het Voortgezet- en beroepsonderwijs (€50) heeft Leergeld een schoolspullenpas klaarliggen. Als jouw kind naar de brugklas gaat staat er op de pas €75!

Zodra je de pas begin augustus ontvangen hebt kun je de pas gebruiken om schoolspullen te kopen bij diverse winkels in Houten bv. Bruna, Bristol, Primera, AH Schoolcampus, de Hema en nog een aantal andere winkels. Let op: de pas is geldig tot uiterlijk 1 oktober. Ken je Stichting Leergeld nog niet, dan gaan we graag een gesprek met je aan en leggen we je uit hoe het werkt. Doe een aanvraag via www.leergeldhouten.nl/doe-een-aanvraag

Je ontvangt bericht als je aanvraag binnen is en hoe de pas bij jou thuis komt.

Belangrijk: geef bij je aanvraag aan in welke groep of klas je kind zit ná de zomervakantie. Zo weten wij welke schoolspullenpas we je kunnen toesturen.

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie