Houten On Stage: Alles mag je worden, behalve ongelukkig

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Houten On Stage: Alles mag je worden, behalve ongelukkig

Dit schooljaar organiseren we voor de derde keer Houten On Stage. Vorig jaar kon helaas niet doorgaan, maar inmiddels zijn alle voorbereidingen voor deze derde editie in volle gang. Alle leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 gaan deelnemen aan dit leuke Beroepenfeest en de bijbehorende Doe Dag. On Stage levert een grote bijdrage aan de loopbaanontwikkeling van de leerlingen.

Hoe dan?
De leerlingen worden in de mentorles voorbereid op het Beroepenfeest dat op 10 maart 2022 zal plaatsvinden. Tijdens dit Beroepenfeest gaan zij in gesprek met veel mensen met zeer uiteenlopende beroepen; de beroepsbeoefenaren! Deze gesprekken leiden tot afspraken voor de Doe Dag op 29 maart 2022. Op de Doe Dag nemen de leerlingen een kijkje bij het bedrijf of de organisatie van hun keuze.

Ouders gezocht
Om Houten On Stage tot een succes te maken zijn we ook op zoek naar ouders die mee willen doen en iets over hun beroep willen vertellen. Wij verwelkomen alle beroepen. Heeft u een baan waar u wat over kan en wil vertellen? Meld u dan snel aan via de website of neem contact op met Inge Doorn.

Meer informatie is te vinden op: www.houtenonstage.nl 
Like ons op Facebook – https://www.facebook.com/houtenonstage/
of volg ons op Twitter: @HoutenOnStage

Heeft u vragen of ideeën? Stuur een mail aan Inge Doorn Doorn – mail@houtenonstage.nl

Beelden zeggen meer dan woorden…
Kijk voor een goede impressie eens de landelijke trailer

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie