Houtens Spektakel Theaterdag op 10 januari

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Houtens Spektakel Theaterdag op 10 januari

Houtens Spektakel is vanaf de start van Houtens een begrip op school en daarbuiten. De afgelopen jaren creëerden docenten samen met onze leerlingen een spetterende theatervoorstelling met toneel, muziek, zang en dans in theater Aan de Slinger. Ook dit schooljaar gaan we weer toewerken naar een voorstelling, maar voor we hieraan beginnen, komen we met iets nieuws: De Houtens Spektakel Theaterdag.

Op dinsdag 10 januari zullen we deze Houtens Spektakel Theaterdag organiseren. Tijdens deze dag gaan onze leerlingen aan de slag met zang, dans, toneel, muziek of een eigen act en krijgen ze coaching van een professional. Ze zijn op die dag de hele dag in theater Aan de Slinger. Aan het eind van de dag presenteren ze wat ze die dag hebben geleerd in een voorstelling voor publiek. Deze dag is een mooie manier om talenten te ontdekken en podiumervaring op te doen, zodat ze straks misschien ook de stap zetten om auditie te doen voor Houtens Spektakel.

Zo’n 60 leerlingen hebben zich aangemeld voor deze theaterdag. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van theater Aan de Slinger.

 

 

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie