Nieuws over Houtens Spektakel 2021

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Nieuws over Houtens Spektakel 2021

Houtens Spektakel is vanaf de start van Houtens een begrip op school en daarbuiten. De afgelopen jaren creëerden docenten samen met de leerlingen uit klas 1, 2 en 3 een spetterende theatervoorstelling met toneel, muziek, zang en dans in theater Aan de Slinger. Met jaar in jaar uit een generale repetitie voor groep 7 en drie uitverkochte voorstellingen heeft Houtens Spektakel heel wat fans gekregen.

We hebben goed nieuws! Ook dit schooljaar zijn we van plan om iets te organiseren voor Houtens Spektakel. In overleg met theater Aan de Slinger willen we in de week van 21 juni een open podium organiseren. Zit je in klas 1, 2, 3 of 4 en lijkt het je leuk om jouw talent te laten zien op het podium dan is dit je kans!

Wat is de bedoeling?
Bedenk een act (zang, dans, toneel, cabaret, muziek etc.) die je graag op het toneel wilt laten zien.
Als we genoeg aanmeldingen hebben organiseren, we met alle deelnemers een coronaproof spektakel workshop waarin we je handvatten geven hoe je jezelf met jouw act het beste kan presenteren op het podium. Vervolgens krijg je een masterclass van een professional in jouw discipline. Deze professional gaat met jou de puntjes op de i zetten.

Lijkt het jou leuk om je talenten te laten zien en begeleid te worden door professionals in jouw discipline?

Meld je dan aan voor woensdag 12 mei via deze link. Vanaf 17 mei horen jullie of dit Houtens Spektakel wel/niet kan doorgaan. Zonder jullie kunnen we dit niet organiseren! Er is veel talent op school en daar zijn we trots op. Dus grijp je kans en schrijf je in!

Houtens Spektakel; Facebook, Instagram & Twitter

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes? Volg Houtens Spektakel op Facebook, Instagram of via Twitter.

https://www.facebook.com/HoutensSpektakel

https://www.instagram.com/houtensspektakel

https://twitter.com/hspektakel

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie