Vertrouwenspersonen

Bij Houtens hebben alle leerlingen recht op een onbezorgde schooltijd. Leerlingen moeten met een goed gevoel naar school kunnen komen. Je bent pas in staat om te ontdekken, te ontwikkelen en ontplooien als er een veilige basis is in een omgeving waar we goed met elkaar omgaan en waar we elkaar respecteren.

Voor onze school zijn Eva Löbker en Bart Laureij de vertrouwenspersonen. Via hun mailadres kun je een afspraak maken of een vraag stellen. Zij zijn er voor leerlingen en voor medewerkers van Houtens.

Eva Löbker: evalobker@mijnhoutens.nl
Bart Laureij: bartlaureij@mijnhoutens.nl

Mocht je liever een vertrouwenspersoon spreken die niet werkt bij Houtens, dan kun je  contact leggen met Anya Wiersma. Zij is aangesteld als externe vertrouwenspersoon voor Houtens. Anya Wiersma ijgenweizer@gmail.com

Wat is een vertrouwenspersoon?
Je kunt met de vertrouwenspersoon praten wanneer er sprake is van ongewenst gedrag. Voorbeelden van ongewenst gedrag zijn seksuele intimidatie, agressie en geweld, maar ook  pesten en discriminatie.

Wat doet de vertrouwenspersoon?
Je kunt met de vertrouwenspersoon praten wanneer er sprake is van ongewenst gedrag.

Wat is de taak van de vertrouwenspersoon?
De vertrouwenspersoon is er om je op te vangen en te begeleiden als je te maken hebt (gehad) met ongewenst gedrag. De vertrouwenspersoon helpt je bij het zoeken naar een oplossing binnen de school.

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie