Workshops, trainingen en webinars

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Workshops, trainingen en webinars

Hieronder treft u diverse workshops, trainingen en webinars die worden aangeboden voor onze externe partners. Het aanbod zal constant vernieuwen.

Groepswerk Santé Partners

Tijdens en na de zomervakantie bieden wij vanuit het Groepswerk weer een nieuw programma aan voor inwoners van de gemeente Houten. Er staan workshops en trainingen op het programma voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. De workshops/trainingen worden gesubsidieerd door de gemeente. Voor sommige trainingen wordt er een eenmalige vrijwillige eigen bijdrage van 25 euro gevraagd. Hieronder zetten wij alle workshops en trainingen voor u op een rijtje.

Voor volwassenen:

  • Workshop “Grenzen aangeven”; eenmalige bijeenkomst; maandagavond 11 juli. Thema: assertiviteit.
  • Training “Stress in balans”; 6 bijeenkomsten; start op dinsdag 6 september. Thema: omgaan met stress.
  • Training “Assertiviteit”; 7 bijeenkomsten; start op maandag 3 oktober. Thema: assertiviteit.
  • Workshop “Jongeren en stress”; eenmalige bijeenkomst; dinsdag 18 oktober. Thema: je kind en stress.

Voor kinderen:

  • Training “Sterk staan” voor kinderen van 9-12 jaar; 7-8 bijeenkomsten; start op woensdag 31 augustus. Thema: sociale vaardigheden.
  • Training “Opkomen voor jezelf” voor kinderen van 12-16 jaar; tweedaagse training. Data: 26 en 27 oktober. Thema: assertiviteit.
  • Training “KIES (Kinderen in Echtscheiding Situaties)” voor kinderen van 8-12 jaar; 7 bijeenkomsten; start op woensdag 2 november. Thema: echtscheiding.

Opvragen van meer informatie en/of aanmelden kan via de button ‘Meer informatie of aanmelden’ bij de betreffende training op onze vernieuwde website. Uiteraard kan men ook altijd mailen naar groepswerk@santepartners.nl onder vermelding van naam, woonplaats en naam workshop/training.

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie