Houten On Stage zoekt deelnemers 

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Houten On Stage zoekt deelnemers 

Dinsdag 30 januari 2024 gaat voor de vijfde keer de rode loper uit voor de vmbo-leerlingen van Yuverta, Onderwijs 10-14 Houten en Houtens. Tijdens het beroepenfeest van Houten On Stage maken zij kennis met uiteenlopende beroepen en bedrijven uit de regio. Een ideaal moment voor bedrijven om zichtbaar te zijn voor toekomstige medewerkers, want uit ervaring blijkt dat 30% van de leerlingen contact houdt met bedrijven die ze gesproken hebben. 

Verdeeld over drie rondes, tussen 13.00 en 16.00 uur, gaan ongeveer 900 leerlingen netwerken. Heeft een leerling een match met een bedrijf? Dan worden ze uitgenodigd voor de doe-dag op 15 februari. De leerlingen mogen dan een halve dag sfeer proeven binnen het bedrijf én de handen uit de mouwen steken.  

Om Houten On Stage tot een succes te maken zijn we op zoek naar bedrijven die mee willen doen. Het beroepenfeest biedt plek aan alle beroepen en is hét moment om bij leerlingen een zaadje te planten om te kiezen voor een baan in jouw branche of sector. Je hoeft geen erkend leerbedrijf te hebben. Enthousiasme om iets te vertellen over je beroep wel. 

Aanmelden kan rechtstreeks via https://www.houtenonstage.nl/aanmelden  

Heb je vragen of ideeën? Bel of mail met Claudia Verbree  mail@houtenonstage.nl | 06 – 34625290 

 

 

© 2014 Houtens, School voor MAVO en beroepsgericht onderwijs

Studio Arens Webdesign & Rob Hoen Visuele Communicatie